Sport

Lađari Stabline u borbi za pobjedu na Maratonu

U Udruzi lađara Stablina odlučno su krenuli u borbu za osvajanje trofeja na ovogodišnjem Maratonu lađa, najavivši korak naprijed u odnosu na rezultate ostvarene na dosadašnjim Maratonima. Ozbiljnost u pristupu treningu, činjenica da se s treninzima krenulo već od 1. listopada 2014. godine te angažiranje trenera Ivana Šabjana govore u prilog najavama da će Stablina, pod vodstvom kapetana Gorana Zmijarevića, uz Komin i Crni Put biti u najužoj borbi za pobjedu!
Pobjedom na regati Kneža-Korčula, drugim mjestom na 11. lađarskom kupu Župe Bagalovići, drugim mjestom na 2. lađarskom kupu grada Metkovića i drugim mjestom na 2. kupu Sv. Liberana župa Baćina i Plina, lov na prvu titulu pobjednika i organizaciju prve noći prvaka u Stablini je otvoren!

Video: 2. kup Sv. Liberana župa Baćina i Plina

 


Redakcija portala prepoznaje trud, htijenje i želju za pobjedom te ekipi Stabline želi puno sreće u borbi za titulu!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci