Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci u pobjedi Porta bili su Matko Krilić(2), Jure Korljan(2), Josip Stjepanović, Ivan Marković i Zvonimir Markotić.

Domaćini su do vodstva došli u 4. minuti pogotkom Matka Krilića koji je bez problema smjestio loptu u mrežu za 1-0. U 13. minuti isti igrač povećao je vodstvo Porta na 2-0 te je tim rezultat završilo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu čekalo se pet minuta na prvi pogodak, a strijelac u 25. minuti utakmice za 3-0 bio je Jure Korljan. 10 minuta poslije vodstvo na 4-0 postavlja Josip Stjepanović, te zatim u razmaku od minute domaćini postižu dva pogotka, a strijelci su bili Jure Korljan i Ivan Marković. Točku na ”i” postavlja Zvonimir Markotić pogotkom u 37. minuti za rezultat 7-0 koji je bio i konačan rezultat utakmice.


Porto Tolero sljedeću utakmicu igra u gostima protiv Ustanika, a točan termin utakmica još uvijek nije poznat!

 

mnkportotolero.com.hr

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

Porto nakon velikog trijumfa čeka težak ispit u Splitu

U subotu se igra utakmica 4. kola gdje će Ustanik biti domaćin Porto Toleru koji je prošlo kolo ostvario prvu