Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

Stipe Tomasevic

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila, u Sesvetama želim postati igrač reprezentativnog kalibra!“ (http://rukomet.hr/sesvete-upecale-golgetericu-iz-knina-valentina-blazevic-mislim-da-nisam-pogrijesila-u-sesvetama-zelim-postati-igrac-reprezentativnog-kalibra/) , juniorska reprezentativka svojom izjavom uznemirila je vodstvo kluba iz Ploča.
Njezinu izjavu demantirao je tajnik kluba Stipe Tomašević koji je pojasnio cjelokupnu priču.

– Osobno me zaboljelo kada sam u tekstu pročitao izjavu naše bivše igračice Valentine Blažević koja je rekla, citiram: “U Podravku nisam mogla jer je moj, sada već bivši klub nabio cijenu odštete koju Podravka nije htjela platiti. Sva sreća da nisu stvarali probleme pri prelasku u Sesvete“. Istina je da RK Dalmatinka nije izvisila nikakvu odštetu već je tražila samo onoliko koliko joj pripada po propisniku HRS-a, rekao je Tomašević te nastavio:

– Tu visinu odštete nije odredio klub već HRS, a sve ovo pričam iz razloga jer se stvorio dojam da je klub spriječio njezin prelazak u Podravku. Ono što također moram napomenuti jest to da je za njezin prelazak u Sesvete odšteta bila identična, također prema propisniku HRS-a, kao što bi bila i za bilo koji drugi klub, zaključio je Stipe Tomašević.


Tekst i foto: www.rukomet.hr

 

Možda ti se sviđa

Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci
Sport

Porto nakon velikog trijumfa čeka težak ispit u Splitu

U subotu se igra utakmica 4. kola gdje će Ustanik biti domaćin Porto Toleru koji je prošlo kolo ostvario prvu