Sport

Stablina pobjednik lađarske regate Kneža – Korčula

Prošli tjedan radeći kraći intervju sa UL Crni put i njihovim trenerom Josipom Kaurinom, Kaurin je na pitanje Metkovic NEWs-a “Koga smatrate uz vas za ovogodišnje favorite na Korčuli?” izjavio:

– Mislim da ove godine Komin i Stablina dosta rade i sigurno ih uz nas držim za favorite – odgovorio je Kaurin.

I eto ga, to je profesionalac, jer je upravo jučer na II. lađarskoj regata Kneža – Korčula 2015 pobijedila ekipa Stabline, druga je bila ekipa Komina, a treća Crnog puta.


Neretvani su pobijedili na korčulanskoj regati, a gospodinu Kaurinu ostaje ono iz drugog dijela intervjua:

“…ova utrka na Korčuli će dobro doći da vidimo gdje smo u odnosu na druge. U biti, poslužit će nam kao dobar trening. Mi tempiramo vrhunac sportske forme za početak osmog mjeseca, a ovo je sve ukomponirano u postizanje toga cilja…”

UL Stablina, UL Komin i UL Crni put čestitamo, a Crnom putu želimo da nastave trenirati predviđenom dinamikom i postignu što bolji rezultat na ovogodišnjem Maratonu lađa.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci