Politika i gospodarstvo

FOTO: Radovi na istočnom ulazu u Stablinu zbog urušavanja tunela

Urušavanje tunela u Stablini, o čemu smo pisali na našem portalu – LINK, otvorilo je mnogo nerješenih pitanja koji su se godinama gurali pod tepih. Sanacija tunela u Stablini je nešto što se nije smjelo staviti na čekanje i sad kad je došla doslovno voda do grla, vrijeme je da se stane sa pričama i krene u rješavanje.

Tim povodom su započeli radovi na istočnom ulazu u Stablinu. Tekst i fotografije prenosimo sa službenih stranica pločanskog gradonačelnika, Miše Krstičevića:

Dugogodišnje zanemarivanje sanacije tunela u Stablini, na žalost, dovelo je do velike nezgode, srećom bez ljudskih stradanja. Svjesni hitnosti situacije, gradske su službe odmah izašle na teren i reagirale u najbržem mogućem roku.


U tijeku su radovi na Čeveljuši kojima vršimo pripremu za izgradnju istočnog ulaza u Stablinu. Na taj način ćemo omogućiti neometan promet do stambenih jedinica u dijelu naselja koji je odsječen odronjavanjem tunela

Za sanaciju tunela su napravljene izvidne radnje od strane gradskih službi i nakon analize svih varijanti krenut ćemo u rekonstrukciju istog o čemu će javnost biti pravovremeno obavještena.