Ostalo

Odron u tunelu u Stablini! Šta se čeka sa sanacijom?

U naselju Stablina došlo je do odrona u “drugom” tunelu što je posljedica obilnih kiša koje su pogodile naše područje u proteklih nekoliko dana.

Po život opasan incident je, srećom ovaj put, prošao bez težih posljedica ali pitanje je do kad? Godinama se nije našlo shodno uhvatiti ozbiljno u koštac sa ovim problemom. Stanovnicima Stabline je dosta više obećanja i traže da se napokon počne rješavati ovaj gorući problem dok nije prekasno.

21. Stoljece! Prolazak kroz Donju Stablinu iskljucivo na vlastitu odgovornost i uz obavezno životno osiguranje jer Bože moj, zašto bi itko sanira ove tunele za koje se odavno zna da su opasnost za stanovnike. Čista je srića da se nikome ništa nije dogodilo, što ne znači da neće za 5min! Bravo grade, samo najbolje za tvoje stanovnike!” – podijelio je jedan mještanin Stabline na svom facebook profilu odakle smo i prenijeli fotografiju.

Saznajemo da odron još nije uklonjen, čekaju se djelatnici HEP-a da isključe dovod električne energije, a cesta je zatvorena za promet.


Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi