Sport

ŽUTIMA TREBA POBJEDA: Na Pržinu dolazi Jadran Smokvica

Žuta podmornica torpedirana je s tri „projektila” na Lapadu u nadmetanju sa Župom dubrovačkom. Nisu se baš predstavili u dobrom svijetlu Gusari protiv starih sportskih suparnika, pobjednik je naznačen i odlučen u ranoj fazi susreta, bilo 2:0 već nakon 14.minute.

Neuvjerljivost forme i igre tako je nastavljena iz prethodnog domaćeg prosipanja bodova protiv posljednjeg Hajduka 1932.

Do kraja natjecanja Gusar će odigrati po četiri susreta doma i vani, na Pržinu stižu Jadran Smokvica, Konavljanin, Metković i Orebić, a u goste će Žrnovu, Slavenu, Hajduku 1932 i Maestralu.


Trenutno su žuti na sedmom mjestu sa 17 bodova, četvrti Slaven bježi im tri boda, pa ako žele na kraju stići do mjesta odmah iza ove sezone nedodirljive trojke Metković, Croatia, Župa dubrovačka, moraju dobro zapeti i skupljati bodove.

Prva prigoda im je već u nedjelju kada na Pržinu dolazi Jadran Smokvica. Momčad iz Smokvice, igrački je jača u odnosu na jesensko izdanje, prvi su susjedi Kominjanima na tablici (osmi) s identičnim bodovnim učinkom, te sigurno ima svoj plan i računicu. Do željenog rezultata žuti mogu samo odgovornom, angažiranom i odlučnom igrom tijekom cijelog susreta. Bez ikakvog ali, ili nekog drugog izgovora. Sami odlučuju kakvo će biti u konačnici raspoloženje u svlačionici.

RASPORED 15.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 25.travnja, 16,30): Sokol – Maestral, Croatia – Župa dubrovačka, Gusar – Jadran Smokvica, Orebić – Žrnovo, Hajduk 1932 – Konavljanin, Metković – Slaven. (jv)

Anđelko Babić, Gusar

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci