Sport

ŽUTIMA SAMO BOD NAKON BROJNIH UZBUĐENJA

Gusari više nisu stopostotni, u 4.kolu na svojoj Pržini ostali su 2:2 protiv Konavljanina iz Čilipa.

Gostima je to treći remi, uz jedan poraz, a gusari su nakon tri pobjede upisali prvi remi. Domaćini su bili apsolutni favoriti protiv do sada baš neuvjerljivog Konavljanina, međutim nisu ostvarili očekivanu i priželjkivanu pobjedu.

Dobro je počelo za žute, u 20. minuti su poveli preko Ivana Popovića, bio je to njegov treći ovosezonski pogodak. U 29.minuti crveni karton za Martina Šumana i jedanaesterac za goste koji Krešić pretvara u izjednačenje. Igrački brojniji gosti u 45.minuti vode, strijelac je Miljanović i na veliki odmor zadovoljniji odlaze momci iz Čilipa.


Stigli su domaćini izjednačiti u 70.minuti preko Frane Jerkovića, koji u 73.minuti nije bio uspješan s bijele točke za potpuni preokret i novo slavlje.

Foto: Mateo Vlatković

Do kraja se nije mijenjao rezultat, pa su konačnim ishodom zadovoljniji gosti. Vrijedi notirati kako je u seniorskoj konkurenciji kod domaćina debitirao 16-godišnji Toma Medak.

– Teška utakmica, znali smo da je Konavljanin bolja ekipa od dosadašnjeg učinka, a nakon brojnih uzbuđenja moramo biti zadovoljni bodom. Poveli smo u pravo vrijeme, pa nakon crvenog kartona i penala za goste sve se okrenulo.

U nastavku smo krenuli na sve, po pobjedu, pa smo mogli izgubiti 1:5, ali i pobijediti 3:2 s igračem manje. Nismo zabili iz penala i što je tu je, okrećemo se novim susretima – komentar je trenera žutih Josipa Tošića. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci