Sport

ŽUTI TRAŽE ISKUPLJENJE: Gusar gostuje kod starih sportskih suparnika Župe dubrovačke

Prosuti bodovi u odgođenom susretu 9.kola protiv Hajduka 1932 (2:2) nisu dobro legli žutima iz Komina.

Neshvatljivo, olako ispušteno sigurno vodstvo iz rane faze susreta imalo je finale u neiskorištenom jedanaestercu na samom isteku susreta. Samo jedan bod ne može zadovoljiti apetite kominske momčadi, međutim očito su se zamjerili lopti.

Dakle, ne baš lijep uvod uoči derbija 14.kola i gostovanja kod starih sportskih suparnika Župe dubrovačke. Derbi se igra na dubrovačkom Lapadu jer se obnavlja igralište Župe u Čibači. Pogled na tablicu daje prednost domaćinima koji su treći s 28 bodova, Gusar je sedmi i ima 17 bodova na svom kontu.


Gusari sigurno nisu zaboravili igrati nogomet, ako su naučili lekciju od srijede mogu se nadati pozitivnom ishodu. U svakom slučaju svi očekuju buđenje žutih i dobru predstavu protiv kvalitetnog domaćina. Za iskupljenje neobjašnjivo slabog izdanje protiv Velolučana žuti će se morati dobro potruditi. Znanja sigurno imaju, ali tome treba pridodati, prije svega, volju, želju i koncentraciju.

RASPORED 14.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 18.travnja u 16,30 sati): Maestral – Slaven, Konavljanin – Metković, Žrnovo – Hajduk 1932, Jadran Smokvica – Orebić, Sokol – Croatia, Župa dubrovačka – Gusar. (jv)