Sport

ŽUPANIJSKI KUP: Neretvanac vodio s 2:0, ali JADRAN LP ide dalje!

Najzanimljiviji ogled osmine finala Županijskog nogometnog kupa između dva člana južne skupine Treće hrvatske lige, Neretvanca i Jadrana Luka Ploče, bio je super zanimljiv. Opuzenci su vodili početkom nastavka s 2:0. Trpimir Vrljičak je prvi pogodio, a deset minuta poslije, u 58. minutu, Ante Mihaljević je realizirao kazneni udarac za 2:0. Taj rezultat je bio na semaforu sve do 81. minute kada je Mihovil Šutalo, koji je u igru ušao u 59. minuti, prevario Petra Kozinu na vratima Neretvanca. I kad se očekivao posljednji zvižduk suca Zdravka Kurana iz Metkovića, u drugoj minuti sudačke nadoknade, Zdenko Trudić donosi izjednačenje. Goran Proleta, trener Jadran LP, potom mijenja vratara. Umjesto Luke Benića uvodi Bruna Šutala.

U tom ruletu sreće Neretvanac je u prvoj seriji poveo pogotkom Ivana Kvesića. Ivan Raič je poništio tu prednost. Potom za domaće ne pogađa Zdenko Jurčević, dok je za goste precizan Dino Primorac. U trećoj seriji repriza druge serije. Domaći ne pogađaju (Marijan Bagarić), a gost tresu mrežu (Mihovil Šutalo). U četvrtoj seriji Luka Stojanović je pogodio te zadržao kakvu takvu nadu domaćih, ali nakon što je pogodio za Jadran Luka Ploče Marko Musulin, sve je bilo jasno. Posljednja peta serija se nije ni trebala izvoditi.

Jadran Luka Ploče će u finalu skupine Dolina Neretve, tj. u četvrtfinalu Županijskog kupa igrati protiv Neretve, koja je prije 20-ak dana sa 4:0 bila bolja na svom terenu od ONK Metković. Pločani su domaćini.


dubrovacki.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci