Sport

ŽUPANIJSKI KUP: Branitelj naslova JADRAN LP prošao nakon deset serija jedanaesteraca!

Jadran LP se opet plasirao u polufinale Županijskog nogometnog kupa!

BŠK Zmaj, Faraon i Konavljanin su čekali tko će biti pobjednik skupine Dolina Neretve. Dočekali su Jadran Luka Ploče, branitelja naslova. Ždrijeb je u četvrtak, 18. travnja u prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Dubrovniku. Tko će protiv koga i gdje igrati za finale?

U igri za naslov su ostala dva člana južne skupine Treće hrvatske lige (Jadran Luka Ploče i BŠK Zmaj, pobjednik skupine Lastovo – Korčula), jedan član Prve županijske lige (Konavljanin, pobjednik skupine Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle) i jedan član Druge županijske lige (Faraon, pobjednik skupine Pelješac).


U Opuzenu nakon 90 minuta igre nije bilo pobjednika u finalu skupine Dolina. Na semaforu je pisalo: Neretvanac – Jadran Luka Ploče 1:1. Poveli su gosti. Anđelo Kordić je naciljao mrežu domaćina u 30. minuti. Izjednačio je Frano Čolak u 67. minuti. Nakon toga jedanaesterci. Deset serija. Na kraju 8:7 za Jadran Luka Ploče.  Zdenko Turudic je bio precizan u desetoj rundi i slavlje je moglo početi.

Čestitke i ekipi Neretvanca, no danas je sreća bila na našoj strani.

Bravo momci!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci