Sport

Zoran Šutić novi predsjednik STK Ploče

Na Skupštini STK PLoče održanoj 10. listopada u klupskim prostorijama za novog predsjednika kluba izabran je Zoran Šutić. Na toj će funkciji zamijeniti Ivana Čuljka.

Za potpredsjednika kluba izabran je Orlando Glamuzina – Landa, dok je tajnik i dalje Tomislav Zakić.

Na skupštini se raspravljalo i o Stolnoteniskoj ligi Grada Ploča za ovu sezonu. Odlučeno je da Stolnoteniska liga Grada Ploča počinje 15. listopada i u roku od tjedan dana mora se odigrati kompletno kolo. Raspored igranja mečeva dogovaraju ekipe same između sebe. Prijavilo se 10 ekipa te će se igrati dvokružno, a u doigravanje ulaze prve četiri ekipe. Polufinalni mečevi u doigravanju igrat će se na dva dobivena meča, dok će se u finalu igrati jedan meč. Ovaj prijedlog prihvaćen je s 10 glasova ZA, jednim suzdržanim i tri PROTIV.


Uplata po ekipi za sudjelovanje u Ligi iznosi 300 kuna, a svaka ekipa mora imati najmanje tri, a najviše šest igrača. Prijelazi igrača tzv. prijelazni rok moguć je samo za vrijeme zimske pauze na polusezoni, ali broj igrača po ekipi ne smije biti veći od šest.

Na Skupštini je izabran i novi predsjednik natjecateljske komisije, a to je Damir Barbir, koji je izabran s 13 glasova ZA i jednim suzdržanim.

Što se tiče Stolnoteniske Lige Grada Ploča odluke dalje donosi isključivo natjecateljska komisija, a rapsored mečeva uskoro će biti objavljen.