Sport

ZLATO ZA ANAMARIJU KRILIĆ, NIKOLA ORŠULIĆ BRONCA U Stonu održana 15. po redu utrka zidinama

U Stonu se održao Ston Wall Marathon. Pobjednik utrke na 4 kilometra stonskim zidinama s vremenom od 20 minuta i 19 sekundi je Luka Đurović. Drugi je Leo Šimunović s minutom i 40 sekundi zaostatka, a treći Darijo Tošić, koji je za drugoplasiranim zaostao deset sekundi.

Utrku 4 kilometra u ženskoj konkurenciji osvojila je Karmen Fabris s vremenom od 23 minute i 34 sekunde, druga je Ivana Mešić Batinović s 25 minuta i 18 sekundi te treća Sanja Demić iz Bosne i Hercegovine s vremenom od 25 minuta i 19 sekundi.

Utrku na 15 kilometara osvojio je Španjolac Antoni Puig Izquierdo koji je stazu istrčao za sat, 6 minuta i 1 sekundu. Francuz Pierre Marbaix je stigao u cilj drugi s vremenom 1:8: 47, a bronca je pripala je Nikoli Oršuliću (1:9:5).


U ženskoj konkurenciji na 15 kilometara zlato je osvojila Anamarija Krilić (1:36:8) srebro Biljana Taslak druga (1:39:29), a broncu Tanja Ožanić (1:42:1).

Ove se godine zbog radova na Pelješcu i cestama oko Stona nije trčao 42,2 kilometara dug maraton, ali svejedno se u Stonu okupila masa trkača.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci