Sport

Žestoka konkurencija u svlačionici Jadrana, Raič se vraća

Očekivanom pobjedom protiv Neretvanca u kupu jadranaši nastavljaju s pripremama za veliki derbi na ušću Neretve sa Sesvetama.

Protiv opuzenske Plave makinje trener Krstičević je na travnjak poslao igrače koji imaju manju minutažu, ali koji ravnopravno konkuriraju za početnu postavu.

U prvih jedanaest bio je samo Marin Romić od onih koji su započeli susret u Belišću. I baš umjesto njega u 62.minuti ušao je Ivan Raič, koji se očito dobro oporavlja nakon neugodne ozljede koljena na početku priprema. Ide to na bolje iz dana u dan, međutim za maksimalno opterećenje trebat će se pričekati još neko vrijeme.


Hat-trickom se istakao Patrik Bošnjak, pokretljivošću i kombinatorikom Malek Amdouni, novi momci u plavoj svlačionici, koji pokazuju kako će biti itekako konkurentni. I ovaj dvoboj je potvrdio kako će se svi morati dobro potruditi da zasluže mjesto u zapisniku službenih susreta, a to znači biti među 20 najspremnijih.

Inače, dok je trajao kup susret s Neretvancom, Nikola Rodin i Nikola Marić odrađivali su trening s kondicijskim trenerom Željkom Boljevićem. Imali su neodgodivih privatnih obveza, a ostali su pod budnim nadzorom trojca Krstičević – Cvijanović – Boljević svoj trening odradili po završetku nadmetanja neretvanskih susjeda.

Očito je dobro raspoloženje među jadranašima, koje donekle kvari dosadna kiša. Nadaju se i vjeruju kako im u subotu neće „pokvariti” teren i kompletan ugođaj nadmetanja prvog i drugog na ljestvici.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci