Sport

ŽELE NASTAVITI POBJEDNIČKI NIZ Jadran LP sutra dočekuje Zagorec iz Krapine

Uspješno je momčad Jadran Luka Ploče apsolvirala prvih šest prvenstvenih utakmica, te zasjela na prvo mjesto drugoligaške tablice.

Sa gostovanja se vraćaju bez primljenog pogotka sa pozitivnim rezultatom dok su kod kuće nepobjedivi i goste ispraćaju praznih ruku. Pločanski stručni stožer jednostavno je posložio momčad spremnu na dobre rezultate i pobjede te svaki pojedinac konkurira za najbolju početnu postavu.

Odigrali su tri utakmice u gostima bez primljenog pogotka, kod kuće stvaraju prostor u tranziciji dok na momente igraju i presing što protivnika dovodi u neizglednu situaciju koju plavi koriste za postizanje pogodaka.


Sutra 1.listopada (subota) u goste im dolazi momčad Zagorec iz Krapine koja dijeli sredinu tablice sa upola manje bodova od plavih s ušća Neretve. Trener Mišo Krstičević neće moći računati na već dugo povrijeđenog Davida Martića dok su pod znakom pitanja nastupi Antonia Raguža, Filipa Muse te Duje Manenice.

Bez sumnje će strateg plavih na travnjak poslati, uz najspremnije, i one željne dokazivanja u cilju ostvarivanja tri boda i nepobjedivosti Jadranove utvrde.

Utakmica se igra sa početkom u 15,30 sati.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci