Sport

Završena pikado sezona 2016/2017

Nakon što se 22. travnja odigrao TOP 16, a prošlu subotu KUP natjecanje, okončana je pikado sezona 2016/17.

Sto se tiče TOP 16, mogli smo gledati zaista vrhunske mečeve, od samih susreta po grupama, pa do samog finala, koji je pripao igraču PK StablineDanijelu Kužiću. Danijel je u finalu bio uspješniji od Petra Karlića, igrača PK Raguse, pobjedivši ga rezultatom 7-4. Već u samom nastupu u grupi vidjelo se da će to biti “Dajijev” dan, pobjedio je u sva tri susreta, te je poslije u četvrtfinalu “stradao” Toma Vlahović, a u polufinalu je pobjedio odličnog Vjeku Ercega.

Susret za 3. mjesto donio je dvoboj dva igrača Pojezerja, u kojem je slavio Vjeko Erceg, pobjedivši Ivicu Kežića rezultatom 6-2.


Poslije finala su podijeljeni pehari za pobjednike UKUPNOG PORETKA MASTERS SERIJE, a oni su Romeo Šunjić igrač PK Stabline, drugoplasirani je bio igrač PK Londre Romeo Grbavac, dok je broncu osvojio također igrač Stabline Danijel Kužić.

Apsolutni ovogodišnji ekipni pobjednik je ekipa PK Ragusa, koja je osvojila dvosgruku krunu. Nakon što su osvojili prvenstvo, istu stvar su napravili i u KUP natjecanju. Pobjedili su u finalu ekipu PK Pojezerja, dok je 3. mjesto osvojila ekipa Pojezerja 2.

Nakon odigranog finala, načelnik općine Pojezerja Borislav Dominiković svečano je dodjelio pehare i medalje osvajačima liga, KUP-a, te MVP igračima.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci