Sport

Završen “Rat vratara 2020.”: Među nagrađenima i Marijo Batinović Bata!

Pet sati potrajao je 4. Rat vratara na terenu NK Union na splitskom TTTS-u i bilo je nezaboravno. Rekordni broj sudionika, oko 200 vratara u 10 starosnih kategorija, natjecalo se za titule najboljih.

Rat vratara kojeg organizira Milenko Bikić, još jednom je dao potvrdu da je to projekt kojeg treba poduprijeti. Pune tribine, navijanje, dinamično natjecanje, uzbuđenja, adrenalin.


– U tri minute koliko traje jedan dvoboj vratari trebaju pokazati sve elemente koje su usvojili na treninzima. Oduševljen sam, bilo je odlično, siguran sam da će Rat vratara sljedeće godine učiniti korak dalje i više. Hvala svima, koji su došli, neka nitko ne zamjeri ukoliko je bio neki propust. Cijeli ovaj događaj zasniva se na druženju, užitku i natjecanju, zajedno sa mnom u organizaciji su moji prijatelji, praktički se sve odrađuje volonterski – kazao je Bikić.

Na jednom mjestu okupio se niz mladih vratara, ali i onih iskusnih, koji su došli pogledati kako sve to izgleda. Na tribinama Uniona, između ostalih, tako su se našli Zoran Varvodić, Ivan Katalinić, Silvije Čavlina, Adnan Gušo, Mladen Žganjer, Božo Radošević i brojni drugi, a Rat vratara otvorio je legendarni Stipe Pletikosa.

– Poseban je osjećaj biti među vama, uživajte, trenirajte, neka vam ovaj turnir bude poticaj za daljnji rad. Biti vratar, nema ljepšeg od toga – kazao je Pletikosa.

Nagrade najboljima podijelili su Zoran Varvodić, Mladen Žganjer i Adnan Gušo, a među njima je bio i naš Marijo Batinović Bata (ONK METKOVIĆ) koji je dobio nagradu za Fair play i proglašen za najuspješnijeg trenera natjecanja.

Čestitamo!

Foto: Dalmacijadanas.hr