Sport

Započela izgradnja nogometnog igrališta na Banji

Krenuli su radovi na prvoj fazi uređenja Rekreativne zone Banja, u sklopu koje će se realizirati nogometno igralište površine 380 m2. Još će se urediti kolne i pješačke površine, postaviti klupe, koševi za otpad, ograda igrališta, 4 stupa javne rasvjete + 8 reflektora, javna slavina te odvodnja.

Radovi trebaju biti gotovi do kraja godine. Pristupili smo ovom projektu prema pravilima struke, izradivši idejni projekt za širi obuhvat koji je površine cca 3200 m2. Paralelno, u izradi je projekt hortikulture i navodnjavanja koji će se izvoditi usporedno s igralištem.

“U narednom periodu razvijat ćemo projekte za druge dijelove obuhvata i, nadam se, u skoroj budućnosti imati cijelu jednu novu rekreativnu zonu s dječjim igralištem, odbojkom na pijesku, stolnim tenisom, ljetnom kuhinjom, uređenim kupalištem, sanitarnim čvorom te s 24 parkirna mjesta”, istaknuo je gradonačelnik Mišo Krstičević.


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci