Sport

ZAPLOVIO GUSARSKI BROD: Mustapić izvršio prozivku NK Gusara

Nakon uspješno odrađene 54. Plave noći krajem siječnja, danas, na prvi dan veljače, oživjela je Pržina. S početkom u 15 sati u klupskim prostorijama prozivku je izvršio novi trener Gusara Pavo Mustapić.

Uz jake snage Uprave kominskog županijskog prvoligaša (predsjednik, direktor, tajnik, još 2 člana IO) na prvom okupljanju bilo je 13 nogometaša Žute podmornice, 5 ih je opravdalo izostanak. Od jesenskog rostera nedostaju mladci Ivan Dulaj i Tino Karamatić koji su se vratili u matični klub, trećeligaša Jadran LP. Obojica su imali zapaženu ulogu u prvom dijelu 1 ŽNL DN, obojica iz obrambenog reda, obojica iz kvote do 21 godinu.

Među žutima neće biti stasitog Stanka Vlahovića Sule, koji za sada prestaje s igranjem. Od novih lica tu je Frane Jurković iz Metkovića, po vokaciji obrambeni igrač, a kreće se u potragu za vratarom. Za nedjelju (3.veljače) s početkom u 11 sati trener Mustapić zakazao je prvi trening.


U proljetni nastavak prvoligaške konkurencije naše županije kominski gusarski brod zaplovit će s druge pozicije, kao doprvak s dva boda manje od lidera Croatije.

SRETNO ŽUTI!

Tekst: Jurica Vukojević

Foto: Željko Vlahović