Sport

„ZAPLOVILA“ ŽUTA PODMORNICA: NK Gusar počeo s pripremama za proljeće

S pripremama za proljetni nastavak 1. ŽNL Dubrovačko – neretvanske krenuli su nogometaši Gusara iz Komina.

Na prvoj prozivci treneru Nevenu Majiću i njegovom pomoćniku Anđelku Oršuliću odazvao se kompletan igrački kadar koji će braniti boje ligaša s Pržine. U ime uprave igračima i stručnom stožeru obratio se predsjednik Marijan Scipioni zaželjevši im uspješan rad i nastavak dobrih rezultata na proljeće.


Kompletne pripreme žuti će odraditi u Kominu a dogovoreno je niz pripremnih, oglednih susreta kako bi što spremnije dočekali početak natjecanja zakazan za 8.ožujka.

U drugi dio natjecanja prvoligaške konkurencije najjužnije županije Žuta podmornica „zaplovit“ će s trećeg mjesta, a osnovni cilj je zadržati se u gornjem domu, što bliže vodećoj poziciji. Drugi klupski strijelac iz jesenskog dijela Drago Jelavić Giša (9 pogodaka) napustio je žutu svlačionicu i prešao u redove ONK Metković. Novo lice među gusarima bit će 22 – godišnji stoper Zvonimir Dalmatin koji je stigao iz Čapljine. Za sada to bi bile sve promjene u igračkom rosteru.

A sutra navečer (subota) kao uvod za uspješan nastavak sezone i dobro raspoloženje tijekom natjecanja organizira se tradicionalna klupska zabava, 55. Plava noć.

 

Jurica Vukojević