Sport

Zadar domaćin 20. izdanja Dvoranskog prvenstva veterana HNS-a

Zadar će od 24. do 26. veljače biti domaćin 20. izdanja Dvoranskog prvenstva veterana Hrvatskog nogometnog saveza.


Na prvenstvu će sudjelovati rekordnih 45 momčadi te će biti odigrana čak 61 utakmica, a titulu brane veterani Sabunjara iz Privlake, koji su ujedno i domaćini ovog prvenstva.

Momčadi su podijeljene u osam skupina s po tri (glavni dio), a pobjednici skupina te četiri najbolje drugoplasirane momčadi izborit će plasman u osminu finala. Isto tako ima i sedam skupina s po trimomčadi (pozivni dio), gdje pobjednik supine I ostvaruje izravan plasman u osminu finala, dok će pobjednici skupina J-O, K-N i L-M razigravati i tražiti svoje mjesto u osmini finala.

Natjecanje po skupinama počinje u petak, 24. veljače u 16:00 sati, a završava u nedjelju, 26. veljače u 13:30 sati.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala na rasporedu su također u subotu, dok se u nedjelju, 26. veljače, igraju polufinala (09:30 i 10:00), utakmica za treće mjesto (10:40) i finale (11:20).

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci