Sport

ZA KRAJ PORAZ U VARAŽDINU: Dalmatinke zaključile polusezonu kao treće

Rukometašice pločanske Dalmatinke upisale su četvrti poraz, u sklopu 10.kola gostovale su u Varaždinu kod Koke i izgubile rezultatom 27:23 (16:10). I pored toga ostale su na trećem mjestu.

Čini nam se da je odlučujući bio prazan hod Dalmatinki u prvom dijelu susreta kada su domaće rukometašice serijom 6:0 od 22. do 29.minute otišle s 10:9 na 16:9.

Drugi dio naše rukometašice su dobile rezultatom 13:11, dva puta bile u prigodi približiti se preokretu, ali nije išlo. Jednostavno je nedostajalo energije.


Međutim, nemaju za čim žaliti, odigrale su perfektnu polusezonu, sedam pobjeda, četiri poraza i +23 gol razlika za ugodan odlazak na zimsku stanku. Bravo, djevojke za sve što ste napravile u ovoj godini. Nastavak prvenstva je u drugoj polovici siječnja (22.01.22.), za vjerovati je da će to biti jednako uspješno.

Sedmerci 3/4 Koka, 2/4 Dalmatinka, po 10 minuta isključenja za obje ekipe. Reprezentativka Ivana Dežić s 11 pogodaka najefikasnija na susretu, Renata Vladimir najučinkovitija sa sedam u redovima Dalmatinke. (jv)