Sport

Za Guinnessa: Prvotimac Zadra Hrvoje Vejić danas je bio trener Jadrana!

hrvoje vejić

Hrvoje Vejić, nekadašnji igrač Hajduka i hrvatski reprezentativac glavna je zvijezda ožujka na dalmatinskim nogometnim terenima, gdje je samo dva tjedna nakon što je odigrao za Zadar utakmicu 1. HNL protiv Rijeke na Kantridi, danas s klupe vodio jadran iz Ploča u dvoboju s Junakom.

Vejić je, naime, jesenas nastupao za Jadran, a onda ga je Igor Štimac na polusezoni pozvao u Stanove, gdje se očekivalo da će 37-godišnji stoper pomoći svojim iskustvom u igri, ali i biti desna ruka treneru.

Vejić je za Zadar nastupio u dvoboju protiv Rijeke na Kantridi 15. ožujka, a desetak dana kasnije Jadran iz njegovih Ploča je ostao bez trenera (otišao je s klupe Antonio Vučković).


Igrač Zadra Vejić uskočio je na upražnjeno mjesto, pa je s klupe poveo momčad iz Ploča u današnjem susretu protiv Junaka (poraz 0:3). Vejić je na klupi bio prijavljen kao predstavnik kluba, ali to ništa ne mijenja jer je davao upute igračima, a i nije rijedak slučaj u nižim ligama da momčad s klupe vode osobe prijavljene kao predstavnici klubova.

dalmatinskiportal.hr