Sport

VRIJEDNA DONACIJA: Jedan od najboljih proizvođača stolnoteniske opreme pomaže naše stolnotenisače

STIGA POMAŽE PLOČANSKE STOLNOTENISAČE

STK PLOČE DOBIO VRIJEDNU DONACIJU IZ ŠVEDSKE

Jedan od najpopularnijih i najboljih proizvođača stolnoteniske opreme STIGA SPORTS odlučio je podržati STK Ploče. Zahvaljujući gospodinu Denisu Barbiru, koji živi i radi u Švedskoj i to u tvornici STIGA, na adresu STK Ploče stigla je vrijedna donacija.


STIGA je našim stolnotenisačima poslala odlične rekete (drva 20 komada) za početnike, ali i za profesionalce. Osim toga donirano je još 10 arena s logom STIGA ( pregrade koje se slažu oko stola da ne bježi loptica) te pet semafora za praćenje rezultata. Gledajući tržišne cijene riječ je o donaciji vrijednoj cca 2500 eura. Mnogi članovi STK Ploče već koriste STIGA opremu, a nakon ove donacije STIGA će postati prvi i jedini izbor za STK Ploče.

“Moramo priznati da smo ugodno iznenađeni. Čast nam je i zadovoljstvo što nas je STIGA prepoznala, što prate sve ono što radimo i što su nam odlučili pomoći. Nemojte zaboraviti da smo mi mladi klub koji djeluje tek par godina, a već smo ostvarili zapažene rezultate na raznim natjecanjima, a najveći je igranje 2. hrvatske stolnoteniske lige što nije mala stvar. Nema sumnje da će nam ova oprema puno pomoći u daljnjem radu. Od srca se zahvaljujemo gospodinu Barbiru što nas je razveselio ovom donacijom i naravno, veliko hvala svim ljudima u Švedskoj koji su dio STIGA-e”, poručili su iz STK Ploče.

STIGA SPORTS spada u sami vrh po kvaliteti i izradi stolnoteniske opreme, a sa STIGA reketom igraju mnogi poznati stolnotenisači. Od danas smo bogatiji za veliko partnerstvo koje se stvorilo između STIGA-e i STK Ploče.

STK Ploče