Sport

Vratar Porto Tolera Dejan Rašić karijeru nastavlja u prvoligašu iz Vrgorca

Ono što se zadnjih dana pričalo, dobilo je i svoj kraj. Naime, pouzdani i odlični vratar MNK PORTO TOLERA, Dejan Rašić odlazi u redove HMNK VRGORAC GTP. Iz našeg kuta gledanja, velik je to gubitak za naš klub, dok se je s druge strane Vrgorac znatno pojačao s ovim imenom u svlačionici, jer radi se o velikom radniku, sportašu i što je najvažnije čovjeku.

Uvijek je bio skroman, dolazio na treninge i odrađivao ih maksimalno profesionalno, na svakoj lopti je 110% … Stoga mu svi članovi kluba žele uspješnu budućnost u novom klubu, da ga zaobiđu ozljede uz poruku da su mu vrata našeg kluba uvijek otvorena.

Također veseli činjenica da suradnja ova dva prijateljska kluba još nije gotova, jer bi se mogao očekivati poneki prelazak igrača Vrgorca u naše redove. Ostaje za vidjeti što će se događati.


Zahvaljujem se kompletnom igračkom kadru i upravi na čelu sa braćom Malic Boris Malić, na razumijevanju i suradnji kroz provedene godine u klubu, a zahvaljujem i na upućenim željama za novi izazov u sportskoj karijeri! Svima u klubu želim uspjeh u nadolazećoj sezoni, da ostanu u zajedništvu što je klub i krasilo u prethodnim sezonama, a rezultat i uspjeh ce doći iz svega toga! Samo naprijed i jako! – poručio je na odlasku Dejo.

D E J O SRETNO !

 

MNK Porto Tolero