Sport

Vraća se kapetan Raguž i nudi optimizam

Minimalna, ali zaslužena pobjeda u derbiju s Bjelovarom plavima s ušća Neretve donijela je mir uoči trećeg ovosezonskog gostovanja. Normalno i koncentrirano su se pripremali za daleki put kod imenjaka u Poreč.

Jadranaše će na igralištu Veli Jože povesti kapetan Petar Raguž, koji i nije baš imao sreće na otvaranju nove sezone. Najprije je zbog ozljede preskočio prva dva kola, pa u Karlovcu zaradio crveni karton i pauzirao protiv Bjelovara. Nada se i vjeruje kako je nedaćama došao kraj, te optimistično gleda prema nadmetanju u Poreču:

-Oni su znatno bolja momčad nego što to kazuju trenutni rezultati i mjesto na ljestvice, imaju nekoliko vrsnih pojedinaca. Zahtjevna zadaća i gostovanje, ali mi smo jadranaši, respekt domaćinima, nadam se da se s bodovima vraćamo u Ploče. Pločani imaju osam bodova, uz Opatiju jedini su bez poraza, Porečani samo jedan.


Prošle sezone svaka momčad je upisala domaću pobjedu, u Poreču je bilo 1:0. Duje Manenica i dalje neće, zbog ozljede, konkurirati za mjesto u službenom zapisniku. Max Galić i Goran Šujić imaju nekih lakših poteškoća, međutim bit će u autobusu za Poreč i na raspolaganju treneru Miši Krstičeviću. Susret se igra u subotu s početkom od 16,30 sati na igralištu Veli Jože u Poreču.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci