Sport

“Volarević promet/Dalmata salon” pobjednik vrlo jakog malonogometnog turniraTrn WWin

Pobjednik Malonogometnog turnira Trn WWin je ekipa Volarević promet/Dalmata salon koja je u finalu nakon penala 2:2 (6:4) pobijedila ekipu Vaske Benz.

U finalu po mnogima na papiru je bio favorit Vaske Benz, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju što je pokazao i ovaj susret sjajnog finala.

Vaske Benz za ovo finale pojačao se dodatno s Mirkom Hrkaćem što pokazuje da su ovu utakmicu shvatili ozbiljno i da niti jednog trenutka nisu podcijenili odlično posloženu ekipu Borisa Volarevića.


Do ovog finala Vaske Benz je došao uvjerljivim pobjedama, dok ekipa Borisa Volarevića do finala imala najteži mogući raspored.
Pobijedili su Kočerin, Tiće, Ivankoviće i Bubi Žirante sve odlične ekipe te su do finala imali puno jačih utakmica od svojih protivnika.

Vaske Benz je odlično otvorio utakmicu i već u 5. minuti su došli u vodstvo od 1:0 preko Franka Jelovčića. Mirko Hrkać je odlično iz kornera asistirao za Franka Jelovčića koji se našao sam na šest metara pred golom Volarević promet/Dalmata salon.

U 10. minuti je već bili 2:0, a pogodak je postigao ponovo iz kornera Boris Rajčević.
Odlično je korner izveo Perić, a sa samo metra glavom Rajčević je pospremio loptu u gol.
Tada se činilo da ekipa Volarević promet/Dalmata salon nema snage za preokret i da ćemo do kraja gledati nezanimljivu utakmicu.

Ekipa Borisa Volarevića je ušla u drugo poluvrijeme odlučna da mogu doći do preokreta, a već na samom početku drugog poluvremena smanjila na 2.1 preko Anto Galića. Darko Ivanković je odlično prošao po desnoj strani i majstorski asistirao za Anto Galića koji pogotkom vraća utakmicu u neizvjesnost.

Veliko oduševljenje u publici smo vidjeli u 30. minuti kada je na 2:2 izjednačio Ivan Marković nakon kontre Volarević promet/Dalmata salon. U tim trenucima Vaske Benz prelazi na igru golman-igrač koja im je donijela dvije velike prilike. Udarac Joce Lazarevića sjajno brani uz pomoć grede najbolji golman na turniru Božo Medić.
Nermin Kahvedžić je sa samo metra promašio prazan gol nakon odlično izigrane akcije Vaske Benz.

Penali su uvijek lutrija, ali u iste je psihološki bolje ušla nakon preokreta ekipa Borisa Volarevića.

Penale su odlično izvodili igrači Borisa Volarevića te slavili s rezultatom 4:2.
Božo Medić se ponovo istaknuo s dvije odlične obrane pa za posljednji penal Darke Ivanković nije bilo potrebe.

Iznenađujuće loše su izveli penale kod ekipe Vaske Benz najbolji igrači Lazarević i Jelovčić.

Darko Ivanković Ivan Marković će ući u povijest turnira jer su dva puta zaredom osvojili Malonogometni turnir Trn WWin.
Podsjetimo, prošle godine su nastupili za osvajača turnira Parts.d.o.o.

Slavlje ekipe Borisa Volarevića je trajalo do kasnih jutarnjih sati nakon što su priredili veliku senzaciju osvajanjem turnira.

Boris Volarević nakon završetka turnira je bio iznimno sretan jer je ostvario svoj cilj koji je zacrtao na početku turnira.

Za portal Borak.info je rekao:

-Pokazali smo da srcem i s dva tri iskusna igrača možemo nadomjestiti razliku u pojedinačnoj kvaliteti.  Nismo na turniru bili nositelji i imali smo težak raspored, ali na kraju smo uspjeli.
Imamo najboljeg igrača i golmana turniru, ali veliku ulogu i ključnu u našoj momčadi ima Anto Galić.

On je sve u našoj ekipi kako na terenu tako i van terena. Umorni smo i nećemo doći na turnir na Kočerinu, ali dolazimo na turnir u Crnač i tamo ćete nas imati prilike gledati. Zahvaljujem se organizatoru na odlično organiziranom turniru te mediju Borak.info na profesionalnom i stručnom izvještavanju zaključio je za portal Borak.info Boris Volarević.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci