Sport

Vlahović, Vuletić i Jerković najbolji

U srijedu je odigrana završnica stolnoteniskog turnira “KOMIN 2016”. Na turniru su sudjelovala 24 igrača, dok je u konkurenciji djece nastupilo šest igrača. Do polufinala turnira stigli su Zrinko Šuman, Nikola Vlahović, Frane Jerković i Duje Vuletić. Prvi polufinalni par bio je Šuman – Vlahović. Teško izborenom pobjedom u finale se plasirao Vlahović. U drugom polufinalnom susretu sjajan meč odigrali su Jerković i Vuletić. Mladi Duje Vuletić odigrao je sjajno te je pobijedio Jerkovića i s pravom pokazao da će biti važna karika STK Stanica-Komin u nadolazećoj stolnoteniskoj sezoni.

Za treće mjesto igrali su Šuman i Jerković. Iako je Šuman cijeli turnir igrao sjajno te je izbacio nekoliko odličnih igrača, protiv Jerkovića nije uspio otići do kraja. Imao je vodstvo imao je svoje prilike, ali iskustvo i lukavost koju je pokazao Jerković bili su presudni te se trećim mjestom okitio Frane Jerković.

U finalnom meču susreli su se Vlahović i Vuletić, a slavio je Vlahović pobjedom 3:1 u setovima. Međutim, mladi Vuletić pružio je sjajan otpor i da je imao malo mirniju ruku mogao je doći do prvog mjesta.
U konkurenciji mladih snaga prvo mjesto osvojio je Toma Medak.


Turnir je opravdao sva očekivanja i ispunio svoje ciljeve. Dobro smo se zabavili, družili i otkrili nekoliko odličnih novih igrača. Veliko hvala Luka Krmić i Silvija Krmić i CB Caffe bar GUSAR na organizaciji ovog turnira, na lijepim peharima koje su dodijelili najboljima i na prekrasnim medaljama koje su djeca dobila. Prvi turnir je iza nas i sada treba nastaviti u ovom ritmu i organizirati turnir na razini doline Neretve!