Sport

Veterani Jadrana LP na 19. Dvoranskom prvenstvu u Belom Manastiru i Dardi

U godini kad se slavi sto godina Hrvatskog nogometnog saveza, igra se 19. Dvoransko prvenstvo veterana. Domaćin su Beli Manastir i Darda od 18. do 20. veljače.

Foto: Veterani Jadrana 20.05.2016.

Dva su rekorda oborena. Nikad više sudionika prvenstva – 39, i nikad više iz najjužnije hrvatske županije, Dubrovačko – neretvanske, čak šest: HNK Dubrovnik, Neretva veterani (Metković), GOŠK Dubrovnik Veteran ’79., Konavljanin veterani (Čilipi), Župa dubrovačka (Čibača) i Jadran Luka Ploče.


HNS je održao ždrijeb skupina. HNK Dubrovnik je u skupini ‘C’ u kojoj su još Lokomotiva Senjak hoteli iz Zagreba i Banjole, Metkovci su u skupini ‘E’ u skojoj su Klanjec Svačić SD Brodski Stupnik Stari Slatnik, zatim GOŠK Dubrovnik Veteran ’79 je u skupini ‘F’ s Goricom (Velika Gorica) i Ivančica Veterani, Čilipljani su u skupini ‘J’ s Višnjevcem Velebit Veteranima iz Benkovca, Župljani u skupini ‘K’ s HAŠK 1903. iz Zagreba i Mladost Petrinja, a Pločani u skupini ‘M’ s Baranja Belje (Beli Manastir) i Sava (Strmec).

Prolaz u daljnje natjecanje izborit će pobjednici skupina, te tri najbolje drugoplasirane momčadi. Potom se igra kup sustav.

– Naša županija nema prvenstvo veterana, a ovogodišnje dvoransko prvenstvo bit će prilika da svi skupa sjednemo za stol, te, nadam se, pokrenemo i to natjecanje u našoj županiji. Vjerujem kako će interes biti i veći – poželio je Luka Klaić, član Konavljanin Veterana, inače delegat na utakmicama Prve hrvatske malonogometne lige.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci