Sport

Večeras je Lađarski Kup Sv. Liberan: Organizator podržao akciju “Veliko srce za djecu Neretve”

Večeras se u organizaciji Udruge Lađara Peračko Blato, Mjesnog odbora Peračko Blato, Grada Ploča, Turističke Zajednice Grada Ploča i Župe Pline Stabline i Baćine održava VI. Lađarski Kup Sv. Liberan.

A od organizatora smo dobili obavijest da su se uključili u akciju “Veliko srce za djecu Neretve” kojoj je cilj prikupiti 500 tisuća kuna kojima bi se kupilo sanitetsko vozilo te kardiotokografski uređaj za rodilište Doma zdravlja Metković.


U sklopu fešte će biti postavljene kutije sa dobrovoljnim prilozima tako da i na taj način možemo pomoći ovu hvalevrijednu akciju.

Start utrke planiran je za 19.00 sati nakon koje će biti svečana dodjela medalja, proglašenje pobjednika, a nakon toga tradicionalna fešta i zakuska za sve posjetitelje. A za dobar štimung će se pobrinuti pločanska rock skupina OBALA5!

Vidimo se večeras u Peračkom Blatu!

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci