Sport

VAŽNI BODOVI SU U IGRI: Na ušće Neretve sutra stiže Zrinski iz Čakovca

Vlatka Jelčić dobra u Čakovcu

Dalmatinke su se dobro držale u Dugom Selu do 45.minute, imale minimalni zaostatak, međutim osjetio se u završnici izostanak tri bitne igračice i domaćin je zasluženo upisao bodove. Trener Ivan Jerković ističe dobre trenutke s ovog gostovanja i nada se kako će u kompletnom sastavu to izgledati još bolje u nadmetanju koje im slijedi.

A na ušće Neretve u subotu (sutra) u sklopu 13.kola stiže Zrinski iz Čakovca. Važan je to susret za oba sastava, susjedi na tablici, Pločanke imaju bod više, i za očekivati je veliku i neizvjesnu borbu za bodove koji zlata vrijede.

Zrinski se znatno pojačao u odnosu na početak natjecanja, stigle su tri kvalitetne igračice (Gudelj, Vukojević, Borković), a na klupu se vratio iskusni znalac Goran Mrđen. Svjesni su toga u redovima pločanskog prvoligaša i zato je maksimalna koncentracija u njihovim redovima.


– Čeka nas iznimno zahtjevna utakmica, želimo pobijediti, ali to ostvariti neće biti nimalo lako. Važni bodovi su u igri, samo potpuni angažman u oba smjera vodi nas do željenog cilja. Djevojke moraju biti odlučne i koncentrirane od početka do kraja – najavljuje trener Jerković derbi donjeg dijela redoslijeda.

Početak susreta Dalmatinka – Zrinski je u 19 sati.

RASPORED 13.KOLA 1 HRL (Ž): Koka – Bjelovar, Murvica – Lokomotiva, Sinj – Sesvete, 1234 Virovitica – Umag, Dalmatinka – Zrinski, Osijek – Dugo Selo 55, Split 2010 – Podravka Vegeta. (jv)