Sport

Važna, vrijedna pobjeda Dalmatinke

Rukometašice Dalmatinke vraćaju se iz Rijeke kući pjevajući. Vrijedna, važna je to gostujuća pobjeda, posebno nakon domaćeg poraza od Zrinskog. Naravno, druga je to pobjeda na strani, pa se tako nastavlja onaj dobar gostujući iz niz prošle sezone. Pobjeda u Dugom Selu, poraz doma od Zrinskog, odgođeno gostovanje kod ŽARK Splita i sada pobjeda u Rijeci, nastavak slijedi. Vjerujemo uspješan.


A, u Rijeci trener Ivan Jerković nije mogao računati na Ivu Žderić, Josipu Oršulić i Anteu Jerković, to je bilo poznato od prije, međutim izostale su još dvije iz prve postave Maga Žderić (bolest) i Petra Gustin (privatne obveze). Zato je pobjeda slađa i vrijednija, puno znače ovi bodovi u izjednačenoj konkurenciji.

Pobjeda je ovo kolektiva, borbenosti i htijenja, Dalmatinke su diktirale tempo i rezultat cijelu utakmicu.

Zato, čestitke i veselo natrag doma!

Standings provided by Sofascore

Tekst i fotografije: Jurica Vukojević / Radio postaja Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci