Sport

Val radosti Pločana, Kalfiću majstore!

Odavno se pločanski ligaš nije vratio s gostovanja s ovakvim rezultatom, ni najstariji se neće moći lako sjetiti kada smo bili ovako uvjerljivi i neumoljivi. Kao što već znate, bila je to prava rapsodija u plavom na teškom terenu u Kaštel Starom ali Jadran je očito ove sezone toliko kvalitetan i dobar da to mora na kraju i presuditi.

Pločani su ostvarili drugu ovosezonsku pobjedu, prvu u gostima. U Dubrovniku su na startu sezone iščupali bod pogotkom u sudačkoj nadoknadi (2:2 / na slici sastav koji je počeo utakmicu 1. kola), potom su slavili kod kuće protiv Kamena u prvoj domaćoj utakmici (2:0), a sad su projurili kroz Kaštel Stari. Momčad Gorana Prolete je slavila protiv Vala sa čak 6:1.

Zdenko Jurčević je u svakoj utakmici postigao po jedan pogodak. Mihovil Šutalo je bio strijelac za 2:2 u Dubrovniku, a sad je postigao svoj drugi pogodak ove sezone, ujedno drugi za Jadran LP protiv Vala. Potom je na scenu stupio Abel Kalfić, koji je ušao s klupe te postigao ni manje, ni više nego četiri pogotka sa čime se rijetko koji igač može pohvaliti. Jadran Luka Ploče je utakmicu počeo u sastavu: Bruno Šutalo, Goran Barbir, Aljoša Krstičević, Ivan Raič, Dino Primorac, Ante Musulin, Martin Musulin, Marin Sršen, Nino Maleta, Zdenko Jurčević i Mihovil Šutalo.


Jadran LP ima sedam od mogućih devet bodova. Proleta je uoči početka prvenstva isticao kako je njegov sastav spreman za dobar rezultat te mjesto u samom vrhu.

Čestitamo momcima i treneru na prikazanoj igri i zalaganju!