Luka Ploče Sport

UZ POMOĆ LUKE PLOČE I ATT-a: Počela obnova svlačionica na Jadranovu

[KREĆE OBNOVA SVLAČIONICA]


U novu godinu 2021. ulazimo s lijepim vijestima, pišu na stranicama pločanskog Jadrana LP.

“Kako smo već i najavili, pored jake i stabilne momčadi seniora, dobrog rada u školi nogometa, ove godine nam je također jedan od najvažnijih ciljeva – iskorak u infrastrukturi.

Dva najveća sponzora kluba Luka Ploče i ATT su udružili snage te je već napravljen prvi korak, kreće se u obnovu i modernizaciju svlačionica koje svakako zaslužuju naši vrijedni mladići i njihovi treneri” – prenose iz Jadrana.

Kako saznajemo, danas je dopremljen prvi dio materijala koji će biti potreban kako bi se kvalitetno odradila rekonstrukcija. Prva faza je spajanje dvije svlačionice u jednu veliku, tako će se napraviti i u drugoj fazi čime će se dobiti na potrebnoj kvadraturi, a u trećoj fazi će se napraviti nove dvije svlačionice za najmlađe članove Jadrana i korisnike terena s umjetnom travom.

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci