Sport

Uvjerljiva pobjeda Jadrana nad Zagorom, 3:0

Pločani su dobro ušli u susret i već u 2. minuti Goran Barbir je imao priliku za vodstvo, ali njegov udarac je prošao uz samu vratnicu. Prilike za pogodak propuštaju Martin Musulin u 11. minuti te Mihovil Šutalo u 20., da bi u 29. minuti Abel Kalfić pogotkom doveo domaćine u vodstvo, kojim je i završeno prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu ista slika. Domaći napadaju, a gosti se sve više brane iako pojedinci solo akcijama dolaze do poluprilika na vratima sigurni Bruno Šutalo sve zaustavlja. Pred kraj susreta igrači Jadrana pokazali su pravo lice i u nekoliko uzastopnih akcija i stvaraju nekoliko akcija u kojima je pogodak visio u zraku. Iz jedne od takvih akcija u 76. minuti najbolje se snašao Marko Musulin, koji pogađa za vodstvo od 2:0. Samo što su gosti pošli sa centra, gube loptu i u istoj minuti siguran za novo vodstvo bio je Marin Romić, koji je pospremio loptu iza vratarevih leđa i postavio konačan rezultat susreta.

Gosti prikazanom igrom ne mogu biti zadovoljni, sretno su i prošli jer bilo je pitanje samo koliko će puta njihov vratar vaditi loptu iz mreže.


 

PLOČE: Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja 250. Sudac: Roko Režan. Pomoćnici: J. Katuša i Š. Žilić

STRIJELCI: 1:0 – Kalfić (29), 2:0 – Marko Musulin (76), 3:0 – Romić (76)

JADRAN LP: B.Šutalo, Barbir, Raič, Primorac (od 80. Karamatić), Kalfić (od 63. Romić), Marko Musulin, Martin Musulin, Herceg, Nikolac, Maleta (od 80. Turudić), M.Šutalo. Trener:  Goran Proleta.

ZAGORA: Vukić, Vuković (od 80.Čular), Pezo, Pleštrina, Slugan, Jurišić (od 72. Rodić), Stojak, Ćaleta, Vučemilović-Alegić, Bitunjac, Brnadić. Trener – Sandi Škoprc

IGRAČ UTAKMICE: Goran Barbir

Pripremio: Sana
Tablica i zapisnik: 3. HNL-jug