Sport

Uspješno je završen još jedan SUN RUN HALF MARATHON

Završen je još jedan SUN RUN Half MARATHON, organizatori se zahvalili svima na realizaciji događaja

Dojmovi se još nisu slegli, ali neke riječi ne trpe čekanje, a to su riječi zahvale!

Jučer su održani 3. Sun Run Half marathon i utrka “Ništa lakše” 2023 sa startom na trgu Soline u Gradcu. Ova sportska manifestacija ne bi bila moguća bez ovih ljudi!


Velika HVALA svima na pomoći u realizaciji događaja koji se vratio nakon trogodišnje pauze uzrokovane koronavirusom.

Da ne ostane samo na slici, bitno je istaknuti ih…

Hvala Općina Gradac , Tourist Board Gradac i Turistička Zajednica Drvenik na financijskoj, ali i trkačkoj potpori! (Načelnik Matko Burić te direktorica TZO Gradac, Jelena Mateljak sudjelovali su u utrci “Ništa lakše”, dok se direktor TZM Drvenik, Duje Lozina pridružio natjecateljima polumaratona).

Hvala Vatrogasci Gradac , Vatrogasci Drvenik , Redarstvu Općine Gradac te Komunalnom poduzeću Općine Gradac na osiguravanju prometnica čime su omogućili da trkačka staza bude sigurna, čista i prohodna za sve sudionike natjecanja. Ovom zadatku pridonijelo je i mnoštvo pojedinaca volontera u svim našim mjestima kojima, također, upućujemo zahvalu!

Hvala vođama volontera i njihovoj ekipi na okrepnim stanicama koji su, i ovoga puta, zamijećeni od strane natjecatelja zahvaljujući (osim davanja okrepe) veselju, osmijehu i dobrom raspoloženju. Time su pružali dodatni poticaj trkačima na, ne tako lakom, putu od Gradca do Drvenika i natrag.

Zahvale upućujemo i svim sponzorima (čiji popis ćemo objaviti posebno) na potpori manifestacije.

Hvala Udruga Štrada na posudbi “krova nad glavom” (ilitiga šatora) na trgu, kao i volonterima koji su pod istim dočekivali i pripremali okrepu za natjecatelje te posjetitelje manifestacije na kojoj ste, nadamo se, uživali i koja će, ubuduće, brojiti sve više sudionika jer trčati se treba i mora! Pogotovo ako se želite nagledati mora. Kod nas to itekako možete!

Naravno, hvala svim trkačima i trkačicama koji su se odlučili doći k nama i učiniti da sportski duh obilježi cijelu općinu na jedan dan!

“HVALA, još jednom, SVIMA” – poručuju organizatori ovog događaja.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci