Sport

Uspješan start MNK Ploče na Alumni Futsal Ligi

Započelo je prvo izdanje Alumni Futsal Lige koja je organizirana u sklopu UniSport Zagreb futsal sustava natjecanja.

Budući da je liga organizirana u sklopu UniSport Zagreb futsal sustava natjecanja, ima sve što ima i sveučilišna futsal liga – dva suca, medical tim, aplikaciju s rezultatima uživo, tekstualnim komentarima i statistikama igrača, pokrivenost uz foto i videosažetke i sl.

U prvoj je fazi podijeljena u dvije skupine. U skupini A nalaze se sljedeće ekipe: Futsal MEF, Više Žutih, MNK Ploče, E2GO, MC Plus – Poliklinika Ribnjak, Futsal Megaton, FC Uspinjača Gimka U-19, VAR. Skupinu B čine: Koios, INXELO Technologies, Nutrivision, Futsal FER, UniSportZG – SZZG, Plavi Mjesec, La Familia Wolt, Futsal FFZG.


Kao što je vidljivo, u ligi se natječe i ekipa MNK Ploče koja je većinom sastavljena od naših sudenata i Pločana u Zagrebu. Poznatiji su pod nazivom Luka Ploče kad su lani, više nego odlično, nastupali na studentskom natjecanju.

MNK Ploče je tako nastavio svoj pohod te upisao pobjedu 2:0 protiv Futsal MEF-a. Ponovno je glavna violina bio Neven Zonjić koji je načeo doktore u 11. minuti. Konačnih 2:0 postavio je Antonio Vučković u 18. minuti za potvrdu pobjede i MNK Ploče nakon trećeg kola ostaje jedina momčad koja još nije primila pogodak u ligi zahvaljujući fantastičnom Mateo Vlatković.

Vidjet ćemo sljedeće kolo kako će im promjena imena donijeti rezultate. Očekuje ih čvrsta utakmica protiv Više Žutih.

Sretno momci!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci