Sport

Uspješan start MNK Ploče na Alumni Futsal Ligi

Započelo je prvo izdanje Alumni Futsal Lige koja je organizirana u sklopu UniSport Zagreb futsal sustava natjecanja.

Budući da je liga organizirana u sklopu UniSport Zagreb futsal sustava natjecanja, ima sve što ima i sveučilišna futsal liga – dva suca, medical tim, aplikaciju s rezultatima uživo, tekstualnim komentarima i statistikama igrača, pokrivenost uz foto i videosažetke i sl.

U prvoj je fazi podijeljena u dvije skupine. U skupini A nalaze se sljedeće ekipe: Futsal MEF, Više Žutih, MNK Ploče, E2GO, MC Plus – Poliklinika Ribnjak, Futsal Megaton, FC Uspinjača Gimka U-19, VAR. Skupinu B čine: Koios, INXELO Technologies, Nutrivision, Futsal FER, UniSportZG – SZZG, Plavi Mjesec, La Familia Wolt, Futsal FFZG.


Kao što je vidljivo, u ligi se natječe i ekipa MNK Ploče koja je većinom sastavljena od naših sudenata i Pločana u Zagrebu. Poznatiji su pod nazivom Luka Ploče kad su lani, više nego odlično, nastupali na studentskom natjecanju.

MNK Ploče je tako nastavio svoj pohod te upisao pobjedu 2:0 protiv Futsal MEF-a. Ponovno je glavna violina bio Neven Zonjić koji je načeo doktore u 11. minuti. Konačnih 2:0 postavio je Antonio Vučković u 18. minuti za potvrdu pobjede i MNK Ploče nakon trećeg kola ostaje jedina momčad koja još nije primila pogodak u ligi zahvaljujući fantastičnom Mateo Vlatković.

Vidjet ćemo sljedeće kolo kako će im promjena imena donijeti rezultate. Očekuje ih čvrsta utakmica protiv Više Žutih.

Sretno momci!