Politika Sport

UREĐENJE I OPREMANJE MOČVARE: Odabrani ekonomski najpovoljniji izvođači radova

Gradonačelnik grada Ploča, Mišo Krstičević, donio je Odluku o ekonomski najpovoljnijoj ponudi u otvorenom postupku javne nabave roba i radova “Uređenje Sportskog centra Močvara u Pločama”.

Gradonačelnik je prihvatio prijedlog članova stručnog povjerenstva za javnu nabavu te je odabrana ekonomski najpovoljnija ponuda tvrtke Asfalt -inženjering doo iz Metkovića sa cijenom od 215.537,50 kn (sa PDV-om) za građevinske radove uređenja SC Močvara u Pločama.

Također, prihvaćen je i prijedlog stručnog povjerenstva te se odabrala ponuda tvrtke Croatia Tenis doo iz Zagreba sa cijenom od 268.260,00 kn (saPDV-om) za nabavu i ugradnju opreme za uređenje SC Močvare.


Podsjetimo, Grad Ploče proveo je otvoreni postupak javne nabave robe i radova “Uređenje Sportskog centra Močvara u Pločama, s predmetom nabave podijeljenim u dvije grupe i to:

1. Građevinski radovi uređenja SC Močvara

2. Nabava i ugradnja opreme za uređenje SC Močvara

Procijenjena vrijednost nabave iznosila je 455.800,00 kn za obje grupe predmeta nabave.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni