Sport

UMAG JE IZRAZITI FAVORIT: Dalmatinka na teškom gostovanju

Nakon tri domaća poraza zaredom, očekivanog protiv Podravke i neprežaljenih minimalnih od Bjelovara i Zrinskog, rukometašice pločanske Dalmatinke će na dugo putovanje u Umag.

Težak je to ispit za učenice trenera Ivana Jerkovića, s gotovo izvjesnim ishodom. Umag je ove sezone, po igrama i rezultatima, odmah iza nedodirljivog dvojca Podravka – Lokomotiva.

Dalmatinke neće biti kompletne, nedostajat će nekoliko važnih igračica iz rotacije, što zbog ozljeda, što zbog privatnih obveza. U prvom dijelu natjecanja Umag je slavio na ušću Neretve rezultatom 26:25, posebno zanimljivo je bilo u uzbudljivoj završnici.


– Domaći sastav je apsolutni favorit, a mi idemo pružiti maksimum u ovom trenutku i ovoj situaciji. Nastojat ćemo ponoviti igru iz našeg prvog ovosezonskog nadmetanja, pa ćemo vidjeti što nam to može donijeti – kratka je najava trenera Jerkovića.

Susret Umag – Dalmatinka igra se u subotu s početkom u 19,30 sati. RASPORED 15.KOLA 1 HRL (Ž): Sinj – Koka, Bjelovar – Osijek, Zrinski – Spli 2010, Umag – Dalmatinka, Dugo Selo 55 – Murvica, 1234 Virovitica – Sesvete, Podravka Vegeta – Lokomotiva. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci