Sport

Uma Ploče, polufinale Kupa: Baćina i Fiorentina u finalu

Kup je još jedanput potvrdio da ne priznaje favorite, Fiorentina je u ruletu penala izbacila favoriziranu Konobu Jadran. U ludoj završnici ljubičasti su izjednačili 15 sekundi prije kraja, uz izravno sudjelovanje oba vratara.

Mirko Rezić (Fiorentina) iz očaja je uputio loptu izravno prema protivničkim vratima, a nespretna reakcija Mate Ostojića (Konoba Jadran) autogolom je donijela suparnicima povratak u igru. I, oni su to iskoristili realizacijom sva tri penala, dok je promašaj Danijela Dabića značio oproštaj od daljnjeg natjecanja.

Baćina je bez problema, lakše od očekivanog, riješila CB Stablinu, pa će se u finalu za pobjednika Liga kupa sastati prvi (Baćina) i zadnji (Fiorentina) iz ligaškog natjecanja. Naravno, Baćina ima priliku doći do dvostruke krune, ali u kupu se nikad ne zna.


REZULTATI POLUFINALA: Baćina – CB Stablina 5:0 (Marković, Arar, Franić, Visković, Divić), Konoba Jadran – Fiorentina 2:2 (3:5) (Žulj, Jelčić / Dropulić, Ostojić ag).

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci