Sport

UL Zagreb u muškoj, a Lađarice Siska u ženskoj konkurenciji pobjednici Lađarskog kupa Grada Lipika

U sjajnoj organizaciji, uz pregršt zanimljivih utrka održan je prvi Lađarski kup Grada Lipika, koji odlazi u ruke Udruge lađara Zagreb. Na drugom mjestu najugodnije iznenađenje natjecanja ekipa Sportsko-veslačke udruge Đakovo, dok je treće mjesto zauzela ekipa Argonauti Bjelovar.

U ženskoj konkurenciji pobjednice su Lađarice Siska – aktualne prvakinje Maratona lađarica, koje su u finalu pobijedile ekipu lađarica iz Đakova koje su pokazale da će imati što za reći na predstojećem Maratonu.

– Čestitke svim ekipa na sudjelovanju kao i Hrvatskom šumarskom društvu – ogranak Bjelovaru na sjajnoj organizaciji, te se veselimo idućoj godini kada će ponovno neretvanska lađa zasjati na jezeru Raminac, – istaknuli su iz ULN, krovne organizacije Maratona lađa.


Foto: Maraton lađa/Facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci