Sport

Udruga lađara Gusari Komin: HVALA svima na pomoći pri organizaciji Noći prvaka!

Udruga lađara Gusari Komin uputila je ZAHVALU ZA POMOĆ PRI ORGANIZACIJI NOĆI PRVAKA 2019. U KOMINU koju prenosimo u cijelosti:

Još se lagano sliježu dojmovi sa Noći prvaka u Kominu, a mi kao organizator fešte u najuspješnijoj godini u povijesti naše Udruge želimo se još jednom zahvaliti našim sponzorima koji su nas podržali, a i svim Kominjanima koji su na bilo kakav način sudjelovali u organizaciji ove prekrasne večeri. Komin kao Komin još je jednom opravdao status odličnog domaćina, ali ništa nebi bilo moguće bez podrške Grada Ploča, Dubrovačko neretvanske županije, nezaobilaznog Vagrosa, obitelji Burić te svih ostalih donatora same Noći prvaka.

Ovim putem se posebno zahvaljujemo Gradu Pločama na potpunoj podršci pri samoj organizaciji, a sa statusa najtrofejnije Udruge na Maratonu lađa, odnosno organizatora najviše ovakvih fešti možemo slobodno reći da je ovo dosad najpopraćenija Noć prvaka u Kominu od strane Grada.
Osim novčane donacije zahvalni smo na ustupljenim službama pri Gradu, Komunalnom održavanju Ploče, JVP Ploče te samim djelatnicima unutar Gradskog poglavarstva. Razni dopisi, priprema električnih instalacija, čišćenje javnih površina prije i nakon manifestacije, odvoz smeća, prijevoz stolova i ograda, zatvaranje ceste su poslovi bez koje ova fešta nebi bila moguća!


Županija je još jednom pokazala kako se brine o Dolini Neretve i samom Maratonu lađa te je i ovu
Noć prvaka kao i sve ostale dosad velikodušno ispratila. Veliko hvala i županiji!

O Vagrosu, odnosno gospodinu Vladi Duspari nepotrebno je više trošiti riječi jer riječima jednostavno nemožemo opisati zahvalnost koju osijećamo. Firma i čovijek s kojim je 2009. krenula naša uzlazna putanja u rezultatskom i financijskom smislu uvijek će biti u našim srcima. Gospodine Vlado, želimo Vam još puno poslovnih uspijeha! Hvala još jednom!
Prepoznatljivost ovoj kao i drugim Noćima prvaka u Kominu bilo je pečenje vola koji je i ove godine
donacija obitelji Burić. Osim što je pečeni vol bio besplatna delicija za posjetitelje služio je kao i reklama same Noći prvaka, jer se u cijelom Kominu od samog jutra osjeti šušur i veselje kojeg nosi uvijek uspješna fešta u Kominu.

Zahvaljujemo se i svim ostalim donatorima Noći prvaka, ali i samim mještenima Komina koji su pomogli pri organizaciji fešte! Još jednom smo pokazali složnost kad je potrebno, a bez naših žena koje su ugošćavale ekipe, bez naših uslužitelja za šankovima, roštiljima, ražnjevima i tećama, bez naših
redara, pjevača,fotografa,domaćicama s kolačima i svima ostalima ova fešta također nebi bila na nivou na koji smo je doveli!

Na kraju, želimo se zahvaliti svim našim veslačicama i veslačima na izdvojenom vremenu u godini u kojoj smo ponovno ispisali povijest naše Udruge i Maratona lađa! Sad odmorite, zaslužili ste!