Sport

Udruga lađara Crni put junačkom borbom do prvog mjesta

Kada je u pitanju Udruga lađara Crni put ne može biti drugačije nego dramatično!! Lađari trenera Josipa Kaurina su na pola staze zauzimali čak šesto mjesto u poretku da bi nakon okreta ispod lučkog mosta u Metkoviću krenuli u onaj njihov poznati sprint te pretekli sve ekipe u poretku i suvereno ušli kao prvi u cilj 👏.

Nakon što je na lađarskom kupu sv.Ante u Kominu Udruga lađara – Stablina pobjedila Crni put ovog puta uloge su u Krvavcu zamijenjene. Drugo mjesto je osvojila ekipa Udruga lađara Stablina koja je ipak posustala u samoj završnici, dok su trećeplasirani lađari Udruga lađara Zagreb. Četvrtim mjestom, iako su više od polovine utrke imali vodeću poziciju na kraju se mora zadovoljiti Udruga lađara Gusari – Komin.

Tekst i foto: Maraton lađa/Facebook


 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci