Sport

U utorak Jadran u okviru Kupa dočekuje Neretvanac

Pločani nastavljaju istim putem i u proljetnom dijelu natjecanja. Sa teškog gostovanja iz srca Slavonije gdje su igrali protiv Belišća vratili su se sa tri nova boda te učvrstili lidersku poziciju.


Utakmicu su dobro odradili na visokoj razini tako da nisu dozvolili protivniku da ih ozbiljnije ugrozi. Sa dva pogodka prvi u ranoj fazi drugog dijela, a drugi dvadeset minuta prije kraja susreta dokazali su da uvjerljivo vladaju terenima Lijepe naše.

Na utakmici se vidjelo da motiva i kvalitete ne nedostaje a iza svega stoji potpis startega Miše Krstičevića koji je ukomponirao mladost i iskustvo.

Povratkom u Ploče arhivirana je utakmica i okrenuli su se novom izazovu utakmici Županijskog kupa Dubrovačko-neretvanske nogometnog centra Metković.

U utorak 28.veljače na pomoćnom igralištu sa umjetnom travom u pretkolu dočekuju prve susjede opuzenski Neretvanac gdje žele nastaviti pozitivan niz uspjeha.

Iz sigurnosnih mjera utakmica se igra sa početkom u 15 sati bez prisustva gledatelja.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Sportalo.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci