Sport

U trećoj pripremnoj utakmici Jadran porazio Neretvanac

Jadran LP –  Neretvanac  2:1 (2:0)

Ploče – Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja – 100 Sudac: Denis Musulin(Staševica). Pomočnici: Šime Barbir(Stablina)  i Ante Šetka(Ploče)

Strijelci: 1:0 –  Romić(20), 2:0 – Kuqi(24), 2:1 – Kraljević(67)


Jadran LP: Meštrović, Manenica, Rodin, Tomašević, Vejić, Listar, Erceg, Kuqi, Čupić, Romić, Škorlić (još su igrali: Vidojević, Medak, Glavina, N>Čepo, Galić, Medić, I.Čepo, Antunović, Taslak, Krešić, Rakušić, Hasić, Žderić). Trener – Mišo Krstičević

Neretvanac: Bačić, Sesar, Deak, Kapović, J.Blažević, Šetka, Batinović, Petreško, Popić, Krešić, F.Blažević(još su igrali: Kraljević, Herceg, Petrović, Prović, N.Blažević, Marić). Trener – Josip Tošić

U trećoj pripremnoj utakmici Jadran LP upisao je drugu pobjedu. Na svom terenu odigrao je otvorenu utakmicu sa dva različita poluvremena protiv susjeda trećeligaša Neretvanca iz Opuzena.

Pločanski strateg Mišo Krstičević dao je priliku svim igračima iz rostera tako da su gledatelji imali na uvidu svih 24 nogometaša. Prilika tijekom susreta bilo je s obe strane, a Pločani su u prvom dijelu iskoristili dvije za vodstvo. U drugom dijelu bez opuštanja, ali neopreznost domaćih u obrani koštala ih je primljenog pogotka.

U 72. minuti u jednom duelu ozljeđen je Ivano Čepo koji je uz pomoć svojih suigrača napustio teren. Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da ćemo Ivana vidjeti već u sljedećoj pripremnoj utakmici plavih sa ušća Neretve.

 Piše: Branko Kulidžan

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci