Sport

U Travniku veteranke Dalmatinke osvojile 3. mjesto

Na Međunarodni rukometnom veteranskom turniru koji je organizirao rukometni klub Borac iz Travnika, “Srce Bosne 2017”, sudjelovalo je 18 ženskih veteranskih ekipa, gdje su svoj obol turniru dale i veteranke Dalmatinke iz Ploča.

Ekipe su bile podijeljene po tri u šest skupina, a Veteranke Dalmatinke u svojoj skupini bile su prve. Pobijedile su prvo Spalatine iz Splita, a onda veteranke Kočevja iz Slovenije. Nakon toga toga pobijedile su VRK Sinj i ušle u krug od tri ekipe koje su razigravale za prvaka turnira. Uz njih to su bile Akcija Slovenija i VRK Sinj II, od kojih su veteranke Dalmatinke izgubile obje utakmice i osvojile treće mjesto te primile iz ruku organizatora turnira zahvalnicu i pehar. Nikolina Tolić je proglašena najboljom vratarkom turnira te je i njoj uručen prigodan pehar.

Za veteranke Dalmatinke igrale su: Nikolina Tolić, Dragica Jelčić, Jadranka Nikolac, Ines Marušić, Natalija Katić, Gordana Pijević, Ivona Zmijarević, Katja Barbir, Tina Cvijanović, Doris Marević i Rafaela Pranjić.


Pripremio: Sana