Sport

U subotu se u općini Gradac trči SUN RUN polumaraton

❗️VAŽNO❗️

Poštovani mještani općine Gradac!

Sa željom za obogaćivanjem turističke ponude u predsezonskom razdoblju te obogaćivanjem sportsko-zabavnog života u našoj općini, organiziramo polumaraton pod nazivom 3. SUN RUN HALFMARATHON 2023. koji se trči od Gradca do Drvenika te utrku građana “Ništa lakše” (4km) koja se cijelom dužinom trči kroz Gradac.


Uvjereni smo kako je ovaj sportski projekt od velike važnosti za našu općinu te kako će, u budućnosti, isti prerasti u tradiciju pa Vas molimo za Vama malu pomoć nama velikog značaja.

Naime, utrke se odvijaju ove subote, 29. TRAVNJA 2023. god., u terminu od 09:00h do 12:00h. U nastavku ćemo navesti ulice kojima će trkači prolaziti u spomenutom periodu pa Vas ljubazno molimo da Vaša vozila ne parkirate duž staze te da, ni na koji drugi način, ne ometate kretanje trkača i prohodnost staze! Bitno je naglasiti kako spomenute ulice, za vrijeme održavanja utrka, postaju TRKAČKA STAZA koja zahtijeva određeni kodeks ponašanja.

Želimo da naša utrka bude ugodno iskustvo svima, a posebno natjecateljima iz drugih mjesta, gradova i država koji će posjetiti našu destinaciju i time nam pružiti priliku da se pokažemo dobrim domaćinima!

POPIS ULICA kojima se trči:

GRADAC: Trg Soline, Uz Kuk, Obala Bošac, Lovora, Jadranska ulica, Šetalište dr. Nike Andrijaševića, Obala, šetnica Gradac – Brist

BRIST: šetnica Gradac-Brist, Litnoga, Miošići, Pakline, Slakovac, Peča, Blatnice, Zvirine, šetnica Brist – Podaca

PODACA: šetnica Brist-Podaca, Ravanje, magistrala, Trg A. Starčevića, Primorski put, Viskovića Vala, šetnica Podaca-Kapeć

KAPEĆ: šetnica Podaca – Kapeć, Kapeć

ZAOSTROG: Obala hrvatskih domoljuba, Lučica, šetnica Zaostrog – Drvenik

DRVENIK: šetnica Zaostrog-Drvenik, Gornja Vala, Čmilje, Puntin (okretište)

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji kojom doprinosite uspješnosti naše sportske manifestacije!

Sportska udruga SUN RUN

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci