Sport

U SUBOTU SE OSIGURAVA TITULA Pločani žele kvalitetno do kraja, do naslova!

Nogometaši Jadrana Luka Ploče nastavljaju bodovnu utrku koju su otvorili početkom jesenskog dijela prvenstva u SuperSport 2.nogometnoj ligi.

Jednostavno su nezaustavljivi iz kola u kolo igrajući na rezultat, držeći čvrsto lidersku poziciju tijekom dosadašnjih 13 odigranih utakmica. To su pokazali i u posljednjoj utakmici na Jadranovu gdje su kratkih rukava ostali nogometaši Dugog Sela.

Do kraja su ostala još dva kola u kojem prvo domaćini Marsoniji, a u posljednjem idu u goste Opatiji. Trener Mišo Krstičević neće dozvoliti opuštanje već još ih više motivirati kako fizički tako i psihički da spremno odigraju kvalitetno do kraja, s obzirom da nema lakih protivnika što se pokazalo u dosadašnjem dijelu natjecanja.


Široki i veliki roster igrača još više doprinosi kvaliteti plavih sa ušća Neretve, pobjedom u utakmici koja je pred njima krajem tjedna mogu proslaviti naslov prvaka novoosnovane lige Hrvatskog nogometa.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci