Sport

U srijedu starta pikado liga DNŽ 2016/17

U srijedu 02. studenog 2016. službeno starta nova pikado sezona Dubrovačko-neretvanske županije. Za razliku od prošle sezone imamo samo 10 ekipa, od toga 6 klubova u prvoj te 4 kluba u drugoj ligi.

Jučer su u Otrić-Seocima izvučeni i parovi prvog kola te će se ostala kola formirati sukladno Bergerovim tablicama. Već u prvom kolu imamo i derbi gdje će snage odmjeriti ekipe PK Pojezerje i PK Predolac – novopečeni prvoligaš koji se pojačao sa Sinišom Brečićom, te će zasigurno će imati što pokazati protiv vrlo jake ekipe Pojezerja.

Vrijedi napomenuti i utakmicu u Kominu gdje će snage odmjeriti PK Amigo i PK Ragusa, dok su ostali parovi: PK Stablina – PK Metković, PK Stablina 2 – PK Krvavac 2, te Pojezerje 2 – PK Krvavac.


Napominjemo da ekipe do odigravanja prvog kola moraju dostaviti putem maila (nkrsticevic@gmail.com ili fabokezic@gmail.com) PRIJAVNICU ZA EKIPNO NATJECANJE: http://pikado-dnz.hr/zajednica/info/obrasci

Oni klubovi koji imaju nove igrače (do sad nisu bili registrirani pri HPS-u) pored PRIJAVNICE ZA EKIPNO NATJECANJE moraju popuniti i ZAHTJEV ZA REGISTRACIJU NATJECATELJA za svakog novog igrača te dostaviti kopiju osobne iskaznice. Taj zahtjev također možete naći na našoj službenoj stranici: http://pikado-dnz.hr/zajednica/info/obrasci/

 

Tekst i logo: Pikado savez DNŽ (pikado-dnz.hr)