Sport

U prijateljskoj utakmici Neretvanac u Opuzenu bolji od Jadrana Luka Ploče

Pločanski Jadran Luka Ploče jučer je na Podvornici u Opuzenu pred nešto više od 100 gledatelja odigrao prvi ogledni prijateljski susret pred početak natjecanja u 3.HNL-jug protiv Neretvanca i poražen je rezultatom 4:2.

Domaćini su došli u vodstvo već u 10.minuti preko Dina Deaka, nedugo zatim gosti uzvračaju topovskim udarcem Dina Primorca ali greda je spriječila pogodak. U 40. minuti ipak snalažljivi Dino Primorac pogađa vrata Neretvanca i poravnava rezultat, da bi samo 5.minuta kasije pred odlazak na odmor Ivan Bubalo domaćine doveo u vodstvo od 2:1.

Treneri obe momčadi u drugom dijeli dali su priliku svim raspoloživim igračima i već u 50.minuti domaćin povećava vodstvo drugim pogodkom Ivana Bubala na 3:1, da bi u 56.minuti nakon prekršaja na Stanislavom Vasiljem u kaznenom prostoru isti igrač i pogodio sa bijele točke i Neretvanac doveo u vodstvo od 4:1.


Nije se čekalo dugo da Dino Primortac po drugi put pogodi protivnička vrata i tako je u 62.minuti na semaforu bilo 4:2 sa kojim se rezultatom utakmica i završila. Vrijedno je spomenuti da je u 75. minuti Marko Tutavac mogao povećati predost Neretvanca ali se lopta odbila od stative.

U srijedu 30.srpnja na Jadranovu igralištu sa početkom u 18,00 sati odigrati će se pripremna prijateljska utakmica između Jadrana Luka Ploče i Neretve iz Metkovića.

nećkoNedjeljko Grgurinović

Pripremio: Sana